Lekker op weg

Je komt al een heel eind op weg om nieuwe paden te banen.
Er komen nog meer nieuwe gewoontes bij.
Je wordt enthousiast, krijgt meer en meer energie en de leefstijlverandering wordt op meerdere vlakken zichtbaar en merkbaar.
En, het is misschien tijd om een ochtendritueel in te bouwen..

En tóch… Soms is er ineens iets dat tegenzit, op het werk, in de familie. Je zit onverwacht opeens niet meer zo lekker in je vel.
Dit is nu zo’n moment waarop je de handdoek in de ring wilt gooien: “Zie je wel”, zeg je tegen jezelf. “Ook dít lukt me weer niet. Ik ben een mislukking. Wat een teleurstelling. Laat ik nu maar gewoon toegeven dat een gezond lichaam en bijbehorende leefstijl, niet voor mij zijn weg gelegd.”

En zo praat je jezelf via deze allerminst helpende gedachtes weer naar een donkere plek. Terwijl je nu juist had besloten deze plek voorgoed te verlaten.
Het blijkt maar weer, niets menselijks is ons vreemd. We kennen het allemaal en dat is nu juist ook het mooie: Dit is heel normaal in een proces naar verandering. De vraag is aan jou: “Hoe ga je er mee om?”.

In dit traject is er behoorlijke ruimte om af en toe een stapje terug of een pas op de plaats te maken. Die tijd heb je ook nodig om je veranderde gewoontes en nieuwe inzichten te laten bezinken.

180 dagen begeleiding
1445,-

20 contacturen / 1200 minuten + thuis-opdrachten binnen 6 maanden

Programma's