• Vitale Voeding

 • De kunst van voeding

  Eten is noodzaak. Verstandig eten is Levenskunst.
  Het belang van darmgezondheid wordt, ook in de medische wereld, steeds duidelijker. In de darmen (ons tweede brein) ligt de basis van jouw lichamelijke en geestelijke gesteldheid! Het is echt tijd om je lichaam te voeden met wat het wèl nodig heeft!

  Welke voeding geeft jou energie?

 • Leven in balans begint met uitgebalanceerde natuurlijke onbewerkte voeding, die jou meer dan voldoende energie geeft om alles te kunnen doen wat belangrijk voor je is in het leven. Voeding als belangrijkste energieleverancier dus. Daarnaast is voldoende beweging en ontspanning, goed slapen, een gezonde lichaamssamenstelling en een gezond gewicht van groot belang om leefstijl gerelateerde chronische aandoeningen te voorkomen. Dat lijkt misschien een open deur, maar er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Daarom begint een traject bij De Levenkunstcoach altijd met een uitgebreide leefstijl- en voedingsanalyse wanneer je fysiek uit balans bent én een concrete veranderwens hebt. Op basis van deze analyse geef ik je vervolgens concrete verbetersuggesties en adviezen gericht op jouw veranderwens. Dit wordt onderdeel van het complete plan van aanpak en komt steeds terug gedurende het coachtraject. Optimaal afgestemd op het realiseren van jouw vitaliteitsdoelen.

 • De Levenskunstcoach heeft een jarenlange horeca-achtergrond zowel ‘op de vloer’ als ‘achter de pannen’.

  De afgelopen jaren ben ik me meer en meer gaan verdiepen en bijscholen in het bereiden van echte voeding. Eten zoals het bedoeld is. Voeding die ons lichaam voorziet van de benodigde brandstof. Voeding die bestaat uit de benodigde nutriënten, met voldoende vezels, vitamines en mineralen.
  Voeding die het lichaam voorzien van energie zodat het weer door kan.

  Wat is dat, vitale voeding?

  Alles dat uit de keuken van De Levenskunstcoach komt is vrij van ‘lege calorieën (snelle koolhydraten, geraffineerde suikers, kleur-, geur-, of smaakstoffen, artificiële zoetstoffen, goedhouders en transvetten).

  Dit betekent dat àlles voedzaam en gezond is voor je lichaam.

  Ben je regelmatig na het eten juist eerder toe aan een dutje dan dat je weer op volle kracht verder kunt?

  Denk je dagelijks de tijd tussen twee maaltijden te moeten overbruggen met een ’tussendoortje’?

  Krijg je een ‘appelflauwte’ wanneer je niet om de paar uur wat naar binnen werkt?

  Vitale maaltijd / hapjes op jouw evenement?

  Neem contact op voor de mogelijkheden.

  • Zoetigheden of hartige snacks v.a. € 1,25 p/p
  • Ontbijt- of lunchbuffet v.a. € 27,50 p/p
  • Hartige of zoete taarten v.a. 25.00