Kickstart Vitaliteit

Een duurzaam vitale leefstijl vraagt om een integrale aanpak.
De Levenskunstcoach coacht, gidst, begeleidt en adviseert op 5 dimensies; fysiek, sociaal-emotioneel, mentaal, zingeving/identiteit
en eigen regie ( pro-activiteit).

De Kickstart Workshop Vitaliteit duurt 2,5 uur. Van te voren ben je er thuis ook ongeveer een uurtje aan kwijt. Je vult dan een integrale vitaliteitscheck in. Ook vraag ik je voor de leefstijl- en voedingsanalyse gedurende de week het een en ander te noteren over je eet-, drink- en andere leefgewoontes. Aan de hand van jouw verzamelde gegevens gaan we de quickscan in.

Omdat meten, weten is, nodigt De Levenskunstcoach je uit op de meetschaal. Via deze analyse van jouw lichaamssamenstelling krijgen we inzicht in jouw lichamelijke behoeftes. Ook vertellen de metingen ons wat jij als eerste qua voeding en leefstijl zou kunnen veranderen.

Uit de leefstijl- en voedingsanalyse kunnen we informatie halen over de voedingsstoffen die jij gedurende de week binnen krijgt of wellicht te kort komt.

Vanuit de door jouw ingevulde integrale vitaliteitscheck krijgen we inzicht in jouw mentale fitheid, je sociaal-emotionele balans, je fysieke gesteldheid en ook hoe het zit met jouw zingeving en zelfsturing.

Daarnaast begeleid De Levenskunstcoach je in deze intensieve workshop (ochtend / middag of avond) bij het maken van een S.M.A.R.T -plan zodat je een realistisch zicht krijgt op je te behalen doel(en). Uiteraard ga je met een goeie dosis motivatie en de gewenste tools naar huis om een vliegende start te maken.

Ben je enthousiast over de
Kickstart Vitaliteit?

Programma's