• De eerste stap naar jouw vitale leefstijl

 • Waarom zou ik voor een coachtraject kiezen?

   

  Coaching heeft een positief effect op het functioneren en welbevinden van de coachee, blijkt uit de data van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches) Coaching Monitor.
  De drie basisbehoeften – keuzevrijheid, een gevoel van verbondenheid en het kunnen inzetten van talent – blijken meer vervuld na afloop dan voor de start van een coachtraject.


  Investeren in een coach is dus investeren in jezelf.
  Het haalt je potentieel naar boven en levert zo uiteindelijk veel op, zeker op de lange termijn.
  NOBCO-bestuurslid Oude Wolbers: "Een traject kan kostbaar lijken, maar verdient zichzelf snel terug. Wat je met coaching in feite doet, is jezelf verder verbeteren. Je werkt actief aan je eigen ontwikkeling door het vergroten van zelfkennis en zelfreflectie, samen met iemand die er verstand van heeft.
  En zo vergroot je ook je veerkracht en weerbaarheid, in de maatschappij, op het werk en privé."

   

  Bron: Psychologie Magazine / Coachfinder

 • Preventief werken aan een gezonde leefstijl is een cadeautje dat je pas later uitpakt.

 • Vitaliteitstrajecten bij De Levenskunstcoach hebben als doel: Een duurzaam vitaal lichaam en een gezonde geest. Wanneer jij kiest voor een leefstijlverandering, zijn er verschillende trajecten die je met De Levenskunstcoach kunt volgen. Een gezonde leefstijl omvat meerdere gewoontes en routines. Deze hebben tijd nodig om ‘vaste grond onder de voeten’ te krijgen. Stap voor stap kun je ze integreren in je leven, op jouw manier en op jouw tempo. Vaak is het ook noodzakelijk om wat oude gedragingen juist los te laten omdat ze niet passen in een vitale leefstijl.
  In een kennismakingsgesprek kunnen we een inschatting maken van onze manier van samenwerken. Wat jouw doel ook is, het doel van De Levenskunstcoach is jou op weg te helpen, te motiveren, te stimuleren, te inspireren en naast je te lopen op jouw weg naar een duurzaam vitale leefstijl. Zodat het je nu ook ècht voor eens en voor altijd lukt om je nieuwe gezonde gewoontes vast te houden.

  “It takes 21 days to create a habit.
  But it takes 90 days to create a lifestyle.”

  De Levenskunstcoach werkt via
  het integrale balansmodel van MARK-professionals.
  Het gaat uit van een holistische kijk op mensen en hun ontwikkeling.
  Het één staat nooit los van het ander.

  Kennismaking

  Quickscan

  
  
  
  
  

  Kickstart

  
  
  
  
  

  Na de Quickscan of de Kickstart