De eerste stap naar jouw vitale leefstijl

Waarom zou ik voor een coachtraject kiezen?

Coaching heeft een positief effect op het functioneren en welbevinden van de coachee, blijkt uit de data van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches) Coaching Monitor.
De drie basisbehoeften – keuzevrijheid, een gevoel van verbondenheid en het kunnen inzetten van talent – blijken meer vervuld na afloop dan voor de start van een coachtraject.

Investeren in een coach is dus investeren in jezelf.
Het haalt je potentieel naar boven en levert zo uiteindelijk veel op, zeker op de lange termijn.
NOBCO-bestuurslid Oude Wolbers: “Een traject kan kostbaar lijken, maar verdient zichzelf snel terug. Wat je met coaching in feite doet, is jezelf verder verbeteren. Je werkt actief aan je eigen ontwikkeling door het vergroten van zelfkennis en zelfreflectie, samen met iemand die er verstand van heeft.
En zo vergroot je ook je veerkracht en weerbaarheid, in de maatschappij, op het werk en privé.”

Bron: Psychologie Magazine / Coachfinder

Vitaliteitstrajecten bij De Levenskunstcoach hebben als doel: Een duurzaam vitaal lichaam en een gezonde geest. Wanneer jij kiest voor een leefstijlverandering, zijn er verschillende trajecten die je met De Levenskunstcoach kunt volgen. Een gezonde leefstijl omvat meerdere gewoontes en routines. Deze hebben tijd nodig om ‘vaste grond onder de voeten’ te krijgen. Stap voor stap kun je ze integreren in je leven, op jouw manier en op jouw tempo. Vaak is het ook noodzakelijk om wat oude gedragingen juist los te laten omdat ze niet passen in een vitale leefstijl.

In een kennismakingsgesprek kunnen we een inschatting maken van onze manier van samenwerken. Wat jouw doel ook is, het doel van De Levenskunstcoach is jou op weg te helpen, te motiveren, te stimuleren, te inspireren en naast je te lopen op jouw weg naar een duurzaam vitale leefstijl. Zodat het je nu ook ècht voor eens en voor altijd lukt om je nieuwe gezonde gewoontes vast te houden.

It takes 21 days to create a habit.
But it takes 90 days to create a lifestyle.

Integrale balansmodel van MARK-professionals

De Levenskunstcoach werkt via het integrale balansmodel van MARK-professionals.
Het gaat uit van een holistische kijk op mensen en hun ontwikkeling.
Het één staat nooit los van het ander.

Kennismaking

Wat is jouw droom, wens, verlangen? Waar zit je grootste pijn, weerstand of zorg? Wat heeft jou er tot nu toe van weerhouden je doel te bereiken?

Quickscan

Meten = weten. Een analyse van jouw lichaamssamenstelling. Waar zit het aandachtspunt? Wat kun jij meteen qua leefstijl veranderen?

Kikstart

Via een integrale vitaliteitscheck krijg je inzicht in jouw mentale fitheid, sociaal-emotionele balans, fysieke gesteldheid, zingeving en zelfsturing.

Eerste stappen

Het begin van een plan, op maat gemaakt, zodat het past in jouw leven. Helder, overzichtelijk en daardoor echt vol te houden.

Nieuwe richting

Soms verlies je het zicht op de horizon en is het nodig een andere richting te kiezen. Hoe herken je de signalen? Waar leg jij de lat? Welke stok achter de deur heb je nodig?

Lekker op weg

Een traject waarin ruimte is voor terugval. Niets menselijks is ons vreemd toch? Welke saboterende overtuigingen kom je tegen? Hoe reageer je op bepaalde situaties? Wat doe je om deze keer wel door te zetten?

Voor altijd op koers

Het jaartraject dat jouw leven voorgoed zal veranderen. De bewezen effectieve integrale leefstijl-aanpak. Wat als alles mogelijk is? Waar word jij echt gelukkig van? Hoe blijf je voor altijd in ‘Flow’?

Fitte familie

De gezondheid van je kinderen is niet vanzelfsprekend. Wanneer je hen een basis-gezonde leefstijl meegeeft, is dit het mooiste cadeau dat ze later zullen uitpakken. Dit gezinsproject zal jullie band versterken en daardoor gaat het ook echt werken.