De Levenskunstcoach heeft een jarenlange horeca-achtergrond zowel ‘op de vloer’ als ‘achter de pannen’.
De afgelopen jaren ben ik me meer en meer gaan verdiepen en bijscholen in het bereiden van echte voeding. Eten zoals het bedoeld is. Voeding die ons lichaam voorziet van de benodigde brandstof. Voeding die bestaat uit de benodigde nutriënten, met voldoende vezels, vitamines en mineralen.
Voeding die het lichaam voorzien van energie zodat het weer door kan.
Wat is dat, vitale voeding?
Alles dat uit de keuken van De Levenskunstcoach komt is vrij van ‘lege calorieën (snelle koolhydraten, geraffineerde suikers, kleur-, geur-, of smaakstoffen, artificiële zoetstoffen, goedhouders en transvetten).
Dit betekent dat àlles voedzaam en gezond is voor je lichaam.
Ben je regelmatig na het eten juist eerder toe aan een dutje dan dat je weer op volle kracht verder kunt?
Denk je dagelijks de tijd tussen twee maaltijden te moeten overbruggen met een ’tussendoortje’?
Krijg je een ‘appelflauwte’ wanneer je niet om de paar uur wat naar binnen werkt?